Ingredientai PAGRINDUI:
- Tortilijos
- Pomidorų padažas su baziliku
- Tarkuotas sūris
- Picos prieskoniai (raudonėliai, bazilikai, mairūnai)
Ingredientai picos VIRŠUI:
Nr. 1 pica
- Mocarelos sūris
- Pomidorai
- Šviežias bazilikas
Nr. 2 pica
- Kumpis
- Paprika
- Alyvuogės
- Gražgarstės
Nr. 3 pica
- Vytinta dešra
Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):
- Pagrindas: apibarstyti tortiliją tarkuotu sūriu ir ant viršaus uždėti antrą tortiliją, užtepti pomidorų padažu su baziliku ir dar kartą dėti tarkuoto sūrio sluoksnį, apibarstyti picos prieskoniais.
- Picos viršų paruošti su norimais ingredientais.
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 6-8min (laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).
Pastaba: ruošiant picų viršų, eksperimentuokite su turimais ingredientais. Česnakinį picos padažą lengvai pasigaminsite iš majonezo, džiovintų petražolių, česnakų granulių ir šlakelio vandens.
Skanaus!
Vaizdo įraše naudota ZYLE 8 litrų (1700W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 20cm skermens apvalus KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei)