Ingredientai:
- Šaldyta bemielė sluoksniuota tešla
- Vaikiškos dešrelės
- Garstyčios
- Kiaušinio trynys
Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):
- Palaikyti tešlą kambario temperatūroje kol suminkštės.
- Užtepti garstyčių (nebūtina).
- Supjaustyti tešlą plonomis juostelėmis ir apvynioti jomis dešreles.
- Prieš kepant aptepti kiaušinio tryniu.
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje 15min (laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).
- Patiekiame su pomidorų padažu.
Pastaba: uždėjus žaislines akytes gaunasi puikus užkandis Helovino – Šiurpnakčio stalui.
Skanaus!
Vaizdo įraše naudota ZYLE 7 litrų (1800W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 20cm skermens apvalus KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei).