Kepta lašiša karšto oro gruzdintuvėje

Ingredientai:

  • Lašiša
  • Sojų padažas (neprivaloma)
  • Citrinpipiriai

Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):

  1. Lašišą iš abiejų pusių patepti ar apšlakstyti sojų padažu ir apibarstyti citrinpipiriais.
  2. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 13min (laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).

Pastaba: kaip pasigaminti šparaginių pupelių rasite čia -> Šparaginės pupelės karšto oro gruzdintuvėje.

Vaizdo įraše naudota ZYLE 3,5 litrų (1500W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 16cm apvalus KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei)).

Kiti receptai

Produktai