Kepta lašiša karšto oro gruzdintuvėje

Ingredientai:

  • Lašiša
  • Sojų padažas (neprivaloma)
  • Citrinpipiriai

Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):

  1. Lašišą iš abiejų pusių patepti ar apšlakstyti sojų padažu ir apibarstyti citrinpipiriais.
  2. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 13min (laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).

Pastaba: kaip pasigaminti šparaginių pupelių rasite čia -> Šparaginės pupelės karšto oro gruzdintuvėje.

Vaizdo įraše naudota ZYLE 3,5 litrų (1500W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 16cm apvalus KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei)).

Kiti receptai

Produktai

  • Akcija! Kepa guru kepimo popierius karsto oro gruzdintuvei

    Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvėms, kvadratinis

    4.40 5.40 
    Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Akcija! Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvėms. Apvalus 16 centimetrų skermuo

    Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvei, apvalus

    2.40 4.40 
    Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page