Ingredientai:
- Krevetės (vaizdo įraše naudotos IKI šaldytos baltakojės blyškiosios krevetės 200g)
- Alyvuogių aliejus
- Druska ir pipirai
- Česnakų granulės
- Saldžiosios paprikos milteliai
- Petražolės
- Citrina
Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):
- Krevetes atlaidinti ir nusausinti.
- Berti prieskonius, pilti aliejų ir viską gerai išmaišyti.
- Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 7 min (laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).
- Iškepus apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti petražolėmis.
Skanaus!
Vaizdo įraše naudota ZYLE 3,5 litrų (1500W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 16cm apvalus KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei).