Ingredientai:
- Sumuštinių duona
- Sviestas
- Kiaušinis
- Šoninė
- Pipirai
- Petražolės
Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):
- Ant duonos uždėti stiklinę ir paspausti vidurį, taip padarant vietą kiaušiniui.
- Duoną patepti plonai sviestu, kad kepant įgautų gražesnį atspalvį.
- Aplink duonos kraštus dėti šoninę.
- Į vidurį įmušti kiaušinį.
- Kepti 185 laipsnių temperatūroje 14min (laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).
- Iškeptą skrebutį apibarstyti petražolėmis.
Pastaba: vaizdo įraše, prieš kepant, trynys praduriamas, tačiau, jei mėgstate skystą kiaušinį, galima kepti ir nepraduriant. Kiekvieno modelio gruzdintuvė turi skirtingą galingumą, todėl svarbu rasti sau tinkamą kepimo laiką ir temperatūrą. Laikas taip pat gali skirtis nuo kiaušinio dydžio, šoninės storio ir pan.
Skanaus!
Vaizdo įraše naudota ZYLE 7 litrų (1800W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 20cm skermens apvalus KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei).