Smidrai su šonine karšto oro gruzdintuvėje

Ingredientai

  • Smidrai
  • Šoninė (vaizdo įraše naudota Biovela šaltai rūkyta kiaulienos šoninė)
  • Persiladas (druska, česnakai, petražolės) ar kiti mėgstami prieskoniai

Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):

  • Smidrus nuplauti ir nupjauti sumedėjusias apačias.
  • Smidrus apvynioti šonine ir pabarstyti persilado (ar kitų mėgstamų prieskonių).
  • Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10min (laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio, taip pat smidrų ar šoninės storio bei norimo apskrudimo).

Patarimas: jei smidrai labai stori, galima kelias minutes pavirti vandenyje. Jei šoninė sūri, papildomai druskos dėti nerekomenduojama.

Skanaus!

Vaizdo įraše naudota ZYLE 8 litrų (1700W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir kvadratinė silikoninė kepimo forma (įsigyti galima čia -> silikoninė kepimo forma).

Kiti receptai

Produktai

  • Akcija! Premium silikoninė kepimo forma, kepa guru, pilkos spalvos, su maišeliu

    Silikoninė kepimo forma Premium karšto oro gruzdintuvei, 2 dydžiai

    6.90 7.90 
    Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Akcija! Kepa guru kepimo popierius karsto oro gruzdintuvei

    Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvėms, kvadratinis

    4.50 5.40 
    Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Akcija! Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvėms. Apvalus 16 centimetrų skermuo

    Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvei, apvalus

    2.90 4.50 
    Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page