Ingredientai:
- Šviežios šparaginės pupelės
- Alyvuogių aliejus
- Česnakas
- Druska ir pipirai
Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):
- Nupjauti šparaginių pupelių galus.
- Pilti aliejų, dėti smulkintą česnaką, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišyti.
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje 8min (kepimo laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).
Pastaba: tikrai galima dėti daugiau česnako. Keptos šparaginės pupelės gardžios tiek vienos pačios, tiek kaip garnyras prie mėsos ar žuvies.
Skanaus!
Vaizdo įraše naudota ZYLE 3,5 litrų (1500W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 16cm apvalus KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei).