Šparaginės pupelės karšto oro gruzdintuvėje

Ingredientai:

  • Šviežios šparaginės pupelės
  • Alyvuogių aliejus
  • Česnakas
  • Druska ir pipirai

Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):

  1. Nupjauti šparaginių pupelių galus.
  2. Pilti aliejų, dėti smulkintą česnaką, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišyti.
  3. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 8min (kepimo laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).

Pastaba: tikrai galima dėti daugiau česnako. Keptos šparaginės pupelės gardžios tiek vienos pačios, tiek kaip garnyras prie mėsos ar žuvies.

Skanaus!

Vaizdo įraše naudota ZYLE 3,5 litrų (1500W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 16cm apvalus KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei).

Kiti receptai

Produktai

  • Akcija! Kepa guru kepimo popierius karsto oro gruzdintuvei

    Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvėms, kvadratinis

    4.40 5.40 
    Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Akcija! Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvėms. Apvalus 16 centimetrų skermuo

    Kepimo popierius karšto oro gruzdintuvei, apvalus

    2.40 4.40 
    Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page