Ingredientai:
- Kiaušiniai
Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):
- Dėti kiaušinius į karšto oro gruzdintuvę (nereikia vandens!).
- Nustatyti 155 temperatūrą, o laiką pasirinkti pagal norimą kiaušinio trynio konsistenciją (15min – kietu tryniu, 10min – skystu tryniu).
- SVARBU! Pasibaigus kepimo laikui, kiaušinius iškart pamerkti kelioms minutėms į šaltą vandenį, kad lengvai luptųsi.
Pastaba: labai svarbu atrasti temperatūrą ir kepimo laiką pagal turimos gruzdintuvės modelį, nes skiriasi galingumas, dydis ir pan. Nebijokite eksperimentuoti, kiaušiniai tikrai nesprogs! 🙂
Skanaus!
Vaizdo įraše naudota ZYLE 7 litrų (1800W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir S dydžio silikoninė kepimo forma (įsigyti galima čia -> silikoninė kepimo forma).