Ingredientai:
- Šaldyta bemielė sluoksniuota tešla
- Obuoliai
- Kiaušinis
- Rudasis cukrus
- Cinamonas
- Cukraus pudra
Gaminimo eiga (žr. vaizdo įrašą):
- Sluoksniuotą tešlą supjaustyti siauromis juostelėmis.
- Obuolius nulupti, supjaustyti griežinėliais, išpjauti sėklalizdžius.
- Tešlos juosteles apsukti aplink obuolių žiedus.
- Paruoštus obuolių žiedus patepti kiaušinio plakiniu, apibarstyti cukrumi ir cinamonu.
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje 15min (laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo gruzdintuvės modelio).
- Iškeptus obuolių žiedus apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
Vaizdo įraše naudota ZYLE 8 litrų (1700W galingumo) karšto oro gruzdintuvė ir 20cm skermens kvadratinis KepaGuru kepimo popierius (įsigyti galima čia -> kepimo popierius karšto oro gruzintuvei).